Skip to content

Residentie Dergent

Zoek je een comfortabel appartement, prachtig gelegen in Gelrode? Onze gloednieuwe appartementen met zuidgerichte terrassen stellen door hun aandacht voor duurzaamheid en landelijk strakke architectuur jouw toekomst veilig.

ARCHITECTUUR VOOR JE TOEKOMST

Residentie Dergent combineert duurzaamheid met prachtige architectuur. Ons project oogt landelijk modern, zowel binnen als buiten. We werken bovendien met duurzame en energiezuinige materialen. Dat geeft je toekomst.

COMFORTABELE APPARTEMENTEN

Onze appartementen ademen comfort en gezelligheid uit. Het magnifieke complex met 6 appartementen biedt alle luxe die je nodig hebt. Verschillende appartementen hebben een zuidgericht terras. Zo haal je letterlijk en figuurlijk de zon in huis.

AFWERKING VOLGENS JOUW SMAAK

Welk interieur hoort er bij het landelijk strakke exterieur? Dat bepaal jij helemaal zelf. Jij krijgt de keuze, wij werken alles tot in de puntjes af.

DUURZAAM TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

Duurzaam bouwen is een must. Daarom besteden we er in Residentie Dergent extra aandacht aan. Ons gebouw is in orde met de strengste regelgeving voor duurzaamheid.

Energiezuinig en duurzaam

Duurzaamheid is hét sleutelwoord bij de realisatie van Residentie Dergent. Hiervoor zorgen de zonnepanelen, de vloerverwarming, de pvc ramen met thermische isolatie en de D-ventilatie.

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Duurzaam bouwen houdt rekening met zuinig water- en energieverbruik. Ook de keuze voor duurzame en energiezuinige materialen speelt een belangrijke rol. Zo ontstaat een appartement dat meer dan een leven meegaat.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen vormen een gemakkelijke en overzichtelijke manier om je energierekening naar beneden te halen. Bovendien gun je jezelf een stukje zekerheid omdat je geen last meer hebt van stijgende stroomprijzen.

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming verbruikt ongeveer 20% minder energie dan radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen moet leveren. Bovendien krijg je het sneller warm bij een gelijkmatige warmteverdeling vanaf de vloer. Hierdoor kan je de thermostaat gerust 2°C lager zetten om hetzelfde comfortgevoel te bereiken als bij radiatorverwarming.

PVC RAMEN MET DUBBELE BEGLAZING

Onze appartementen zijn voorzien van pvc ramen met dubbele beglazing. Zo kan je rekenen op een uitstekende thermische isolatiewaarde. Resultaat: een lagere energiefactuur én je houdt in de zomer hitte en geluid buiten.

VENTILATIE D

Ventilatie op zich is vrij eenvoudig. We vervangen vervuilde, gebruikte binnenlucht door verse, schone buitenlucht. Vroeger gebeurde ventilatie door deuren, ramen, kieren en spleten in muren en daken. Maar omdat we beter isoleren, moeten we de ventilatie zelf gaan regelen. Een van de beste manieren om dat te doen is het Ventilatie D systeem.

BEN

BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’. Bouwen volgens de BEN-principes is vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Europa. BEN-gebouwen onderscheiden zich doordat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Wij streven met onze appartementen naar E-peil 20.

Gelegen in een gezellige regio

Residentie Dergent is gelegen in het prachtige, heuvelachtige Gelrode. Gelrode is dankzij zijn prachtige natuur en bosomgevingen enorm geliefd bij wandelaars en fietsliefhebbers. Vooral de steile Moedermeule is bekend bij wielertoeristen. Op een steenworp liggen onder meer de festivalweide van Werchter, de bossen van Keerbergen, de brouwerij van Haacht, de rommelmarkt van Heist-op-den-Berg en de meest rustgevende fiets- en wandelroutes. Langs de Demer en de Dijle maak je prachtige fietstochten door het groen. Dat is óók duurzaam.

Appartementen met zuidgericht terras en ondergrondse parking

Maak je keuze uit onze verschillende appartementen. De afwerking van het interieur bepaal jij zelf. En je parkeert je wagen veilig in de ondergrondse parking.

6 APPARTEMENTEN

Elk appartement baadt in veel daglicht. De grootte van de appartementen varieert tussen 72 en 118 m².

ZUIDGERICHTE TERRASSEN

De grootte van de terrassen varieert tussen 8 en 24 m². 2 appartementen hebben een eigen tuin (119 en 171 m²). Er is ook een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin.

AFWERKING

De afwerking kies je volledig zelf.

EXTRA

Residentie Dergent is voorzien van een lift alsook van ondergrondse staanplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.

Laat je gegevens achter

Contact opnemen

INTERESSE IN DIT PROJECT?

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.