Skip to content

Residentie L'Abeille

VOLLEDIG VERKOCHT

Dit project is volledig verkocht. Hou je van onze stijl en afwerking? Dan contacteren wij je graag bij de realisatie van een volgend project.

Residentie L’Abeille, dat zijn moderne en energiezuinige BEN-appartementen in het centrum van Itegem. Residentie L’Abeille bestaat uit 10 moderne en optimaal ingedeelde BEN-appartementen met elk 2 ruime slaapkamers en privé terras. De oppervlaktes variëren tussen 93 m² en 106 m² (E-peil: minder dan 30). 

MODERN EN DUURZAAM

Het hele gebouw heeft een modern design en wordt gebouwd met traditionele en duurzame materialen.

2 SLAAPKAMERS

L'Abeille bestaat uit 10 moderne en optimaal ingedeelde BEN-appartementen met elk 2 ruime slaapkamers en privé terras.

AFWERKING VOLGENS JOUW SMAAK

Het oog voor detail en de kwalitatieve afwerking zijn opmerkelijk. Je bepaalt zelf hoe jij jouw nieuwe appartement wenst af te werken.

PARKEERPLAATS EN BERGRUIMTE

Onder het gebouw zijn er parkeerplaatsen, privatieve bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Energiezuinig en duurzaam: daar geniet iedereen van

Duurzaamheid is hét sleutelwoord bij de realisatie van Residentie L’Abeille. Hiervoor zorgen de zonnepanelen, de dubbele beglazing, de D-ventilatie en het B-attest, wat staat voor bijna-energieneutraal.

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Duurzaam bouwen houdt rekening met zuinig water- en energieverbruik. Ook de keuze voor duurzame en energiezuinige materialen speelt een belangrijke rol. Zo ontstaat een appartement dat meer dan een leven meegaat.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen vormen een gemakkelijke en overzichtelijke manier om je energierekening naar beneden te halen. Bovendien gun je jezelf een stukje zekerheid omdat je geen last meer hebt van stijgende stroomprijzen.

DUBBELE BEGLAZING

Onze appartementen zijn allemaal voorzien van een dubbele beglazing. Zo is je appartement goed geïsoleerd en hou je de koude, de hitte en het geluid buiten.

VENTILATIE D

Ventilatie op zich is vrij eenvoudig. We vervangen vervuilde, gebruikte binnenlucht door verse, schone buitenlucht. Vroeger gebeurde ventilatie door deuren, ramen, kieren en spleten in muren en daken. Maar omdat we beter isoleren, moeten we de ventilatie zelf gaan regelen. Een van de beste manieren om dat te doen is het Ventilatie D systeem.

BEN

BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’. Bouwen volgens de BEN-principes is vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Europa. BEN-gebouwen onderscheiden zich doordat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Goed gelegen in een charmante regio

Residentie L’Abeille is gelegen in het kleine maar charmante dorp Itegem. Het centrum werd recent opnieuw aangelegd en biedt de bewoners alle noodzakelijkheden in het dagelijkse leven: school, leuke cafés en restaurants. Itegem heeft een centrale ligging in de driehoek Lier / Herentals / Heist-op-den-Berg. De natuurlijke verbinding via de Grote Nete met de Schelde biedt mogelijkheden voor ontspannende fiets- en wandeltochten.

LOCATIE

Hallaarstraat 17, 2222 Itegem

Appartementen met 2 ruime slaapkamers en terras

Residentie L’Abeille bestaat uit 10 moderne en optimaal ingedeelde BEN-appartementen met elk 2 ruime slaapkamers en privé terras. 

10 APPARTEMENTEN

Elk appartement baadt in veel daglicht. De grootte van de appartementen varieert tussen 90 en 105,5 m².

TERRASSEN

Elk appartement is voorzien van een ruime privéterras.

AFWERKING

De afwerking kies je volledig zelf.

EXTRA

Er is een lift, een ondergrondse parking en bergruimte.

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Blijf op de hoogte

INTERESSE IN EEN VOLGEND PROJECT?

Wij houden je graag op de hoogte.