Skip to content

Residentie Louis

VOLLEDIG VERKOCHT

Dit project is volledig verkocht. Hou je van onze stijl en afwerking? Dan contacteren wij je graag bij de realisatie van een volgend project.

Toekomstgerichte woningen en in het oog springende handelspanden, prachtig gelegen in dé winkelstraat van Tremelo. Onze gloednieuwe appartementen en handelspanden stellen door hun aandacht voor duurzaamheid en strakke architectuur de toekomst van onze kopers veilig.

ARCHITECTUUR VOOR JE TOEKOMST

Residentie Louis combineert duurzaamheid met moderne architectuur. Ons project oogt modern en strak architecturaal, zowel binnen als buiten. We werken bovendien met duurzame en energiezuinige materialen. Dat geeft je toekomst.

APPARTEMENTEN EN HANDELSPANDEN

Welk interieur hoort er bij het strakke exterieur? Dat bepaal jij zelf voor je appartement of handelszaak. Jij krijgt de keuze, wij werken alles tot in de puntjes af.

AFWERKING VOLGENS JOUW SMAAK

Welk interieur hoort er bij het strakke exterieur? Dat bepaal jij zelf voor je appartement of handelszaak. Jij krijgt de keuze, wij werken alles tot in de puntjes af.

DUURZAAM TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

Duurzaam bouwen is een must. Daarom besteden we er in Residentie Louis extra aandacht aan. Ons gebouw is in orde met de strengste regelgeving voor duurzaamheid.

Energiezuinig en duurzaam: daar geniet iedereen van

Duurzaamheid is hét sleutelwoord bij de realisatie van Residentie Louis. Hiervoor zorgen de zonnepanelen, de driedubbele beglazing, de D-ventilatie en het B-attest, wat staat voor bijna-energieneutraal.

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Duurzaam bouwen houdt rekening met zuinig water- en energieverbruik. Ook de keuze voor duurzame en energiezuinige materialen speelt een belangrijke rol. Zo ontstaat een appartement dat meer dan een leven meegaat.

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen vormen een gemakkelijke en overzichtelijke manier om je energierekening naar beneden te halen. Bovendien gun je jezelf een stukje zekerheid omdat je geen last meer hebt van stijgende stroomprijzen.

DRIEDUBBELE BEGLAZING

Een dubbele beglazing, dat ken je. Maar wat denk je van driedubbele beglazing? Die isoleert twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en vier tot vijf keer beter dan enkel glas. Resultaat: een lagere energiefactuur én je houdt in de zomer hitte en geluid buiten.

VENTILATIE D

Ventilatie op zich is vrij eenvoudig. We vervangen vervuilde, gebruikte binnenlucht door verse, schone buitenlucht. Vroeger gebeurde ventilatie door deuren, ramen, kieren en spleten in muren en daken. Maar omdat we beter isoleren, moeten we de ventilatie zelf gaan regelen. Een van de beste manieren om dat te doen is het Ventilatie D systeem.

BEN

BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’. Bouwen volgens de BEN-principes is vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Europa. BEN-gebouwen onderscheiden zich doordat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Goed gelegen in een groene regio

Residentie Louis ligt in dé winkelstraat van Tremelo. Daar heb je alles bij de hand. Elke dinsdag is er een dorpsmarkt: je zet twee stappen buiten en geniet van de gezellige sfeer. En natuurlijk is Tremelo ook de gemeente van Grootse Belg aller tijden Pater Damiaan, die hier zijn museum heeft. Op een steenworp liggen onder meer de festivalweide van Werchter, de bossen van Keerbergen, de brouwerij van Haacht, de rommelmarkt van Heist-op-den-Berg en de meest rustgevende fiets- en wandelroutes. Langs de Demer en de Dijle maak je prachtige fietstochten door het groen. Dat is óók duurzaam.

LOCATIE

Grote Bollostraat, Tremelo

Appartementen met terras en ondergrondse parking

Maak je keuze uit de verschillende appartementen die allemaal een terras hebben. De afwerking van het interieur bepaal jij zelf. En je parkeert je wagen veilig in de ondergrondse parking. 

8 APPARTEMENTEN

Elk appartement baadt in veel daglicht.  De grootte van de appartementen varieert tussen 90 en 198 m².

TERRASSEN

De grootte van de terrassen varieert tussen 9 en 65 m².

AFWERKING

De afwerking kies je volledig zelf.

EXTRA

Er is een lift en een ondergrondse parking.

Handelspanden met prachtige etalages

Maak je keuze uit de verschillende appartementen die allemaal een terras hebben. De afwerking van het interieur bepaal jij zelf. En je parkeert je wagen veilig in de ondergrondse parking. 

2 HANDELSPANDEN

De twee handelspanden zijn ruim en bieden alle comfort.

STOCKAGERUIMTE

De panden zijn uitgerust met stockageruimte, zowel in de winkel als in de kelder. De stockageruimte is makkelijk te bereiken via lift of trap.

ETALAGE

De etalages van beide handelspanden zijn om van weg te dromen. Hier kun je je zaak mooi presenteren. Succes verzekerd!

Laat je gegevens achter

Blijf op de hoogte

INTERESSE IN EEN VOLGEND PROJECT?

Wij houden je graag op de hoogte.